Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Rosca, Ninotchka - Dubbel gezegend. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rosca, Ninotchka - Dubbel gezegend. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:
Schrijver: Rosca, Ninotchka
Titel: Dubbel gezegend. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: Ambo-Novib
Bijzonderheid: Paperback, 248 blz. Als nieuw.
Prijs: € 4,50
€ 3,50
Meer info In de slangenkuil van de Filipijnse politiek manoeuvreert de tweeling Hector en Katerina Basbas zich via slinkse intriges naar het centrum van de macht. Tegen de tijd dat Hector het tot presidentskandidaat heeft gebracht, zijn 'Zijne (toekomstige) Excellentie' en 'Mevrouw-Zelf' twee ware monsters geworden – sluw, meedogenloos, met een scherp instinct voor menselijke zwakheden en zonder meer krankzinnig.
Het einde lijkt in zicht wanneer Hectors uiteindelijke verkiezingszege wordt aangevochten en hij zelf bij een vliegtuigongeluk vermist raakt, maar de opmars van de familie Basbas blijkt onstuitbaar.
Via de ogen van Teresa, vertrouwelinge van heel de Basbas-kliek, ontrolt zich een met vaart geschreven zwarte komedie, waarin corruptie, machtsmisbruik en politieke verwording de hoofdrol spelen.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.