Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Belamri, Rabah - Geschonden blik. Roman (Algerije)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Belamri, Rabah - Geschonden blik. Roman (Algerije)
Schrijver: Belamri, Rabah
Titel: Geschonden blik. Roman (Algerije)
ISBN:
Uitgever: Ambo-Novib
Bijzonderheid: Paperback, 137 blz. In nette staat.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info Algerije staat aan de vooravond van de Onafhankelijkheid als de vijftienjarige Hassan in het ziekenhuis van Algiers moet worden opgenomen voor een oogoperatie. Land en bevolking worden al zeven jaar verscheurd tussen groepen fellaga's en het Franse koloniale leger, waarbij de scheidslijn tussen politiek en persoonlijk belang niet altijd even scherp blijkt.
Zijn dreigende blindheid en de chaos om hem heen beletten Hassan niet de gebeurtenissen met alle nieuwsgierigheid en ondernemingslust van de opgroeiende jongen te blijven volgen: de jarenlange vrijheidsstrijd, de terreur, de stommiteiten, zijn eigen stappen van kind naar puber.
Als het verwachte resultaat van zijn operatie uitblijft, roept zijn moeder opnieuw maraboets, kwakzalvers en tovenaars te hulp. Hassan schikt zich erin met een mengeling van afstandelijke ironie en gelatenheid — tot het niet meer nodig is.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.