Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Chorus, Jutta en Ahmet Olgun - Broeders / Tien jaar na de moord op Theo van Gogh - Inhoud zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Chorus, Jutta en Ahmet Olgun - Broeders / Tien jaar na de moord op Theo van Gogh - Inhoud zie:
Schrijver: Chorus, Jutta en Ahmet Olgun
Titel: Broeders / Tien jaar na de moord op Theo van Gogh - Inhoud zie:
ISBN: 9789045029177
Uitgever: Atlas Contact, Amsterdam 2014
Bijzonderheid: Paperback, 96 blz. Als nieuw.
Prijs: € 4,50
€ 3,50
Meer info Een groepje jongens zint op grootse daden. Als een van hen zijn grootse daad pleegt, en hij vermoordt Theo van Gogh, ziet de wereld ineens ook die anderen. Het groepje rond Mohammed B. wordt opgepakt en opgesloten. De moord van hun vriend verandert hun leven net zo goed. In de tien jaar die zijn verstreken, brachten ze eerst geruime tijd in de gevangenis door, tegenwoordig leidt een groot deel van hen een hachelijk bestaan in een uithoek van Marokko. Ze zouden de wereld veranderen, nu drijven ze een ijzerhandeltje in Al Hoceima.

Jutta Chorus en Ahmet Olgun zochten de broeders in die tien jaar verschillende keren op, spraken over hun ideeën en hun dromen, en zien in de laatste ontmoeting door hun ogen een nieuwe generatie radicalen het gedroomde kalifaat stichten. 'Wij waren de praters, zij zijn de doeners.’
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.