Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Pak, D. - Vlekkeloos Nederlands / spelling en stijl compleet. Taalniveau 4F (havo/vwo). Beschrijving:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pak, D. - Vlekkeloos Nederlands / spelling en stijl compleet. Taalniveau 4F (havo/vwo). Beschrijving:
Schrijver: Pak, D.
Titel: Vlekkeloos Nederlands / spelling en stijl compleet. Taalniveau 4F (havo/vwo). Beschrijving:
ISBN: 9789077018149
Uitgever: Pak, Uitgeverij
Bijzonderheid: Zesde druk. Paperback, 211 blz.
Prijs: € 6,00
€ 3,50
Meer info Bovenbouwleerlingen mbo, havo, vwo en studenten hbo en wo kunnen met Vlekkeloos Nederlands, Spelling en stijl compleet hun kennis van het Nederlands qua spelling, stijl, interpunctie en grammatica op een hoog niveau brengen. Dit boek past bij Taalniveau 4F van de commissie-Meijerink.
Dit deel bevat heldere theorie, veel oefenstof met de daarbij behorende antwoorden en een uitgebreide woordenlijst met lastig te spellen woorden. Deze samenstelling maakt het bijzonder geschikt voor zelfstudie. De theorie is in grote lijnen gelijk aan die van andere deler uit de serie Vlekkeloos Nederlands; de oefeningen daarentegen zijn nieuw.
Dit deel bevat heldere theorie, veel oefenstof met de daarbij behorende antwoorden en een uitgebreide woordenlijst met lastig te spellen woorden. Deze samenstelling maakt het bijzonder geschikt voor zelfstudie. De theorie is in grote lijnen gelijk aan die van andere delen uit de serie Vlekkeloos Nederlands; de oefeningen daarentegen zijn nieuw. Taalniveau 4F.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.