Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ankerboek.


 

Cornell, Judith - Amma De belichaming van pure, helende liefde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cornell, Judith - Amma  De belichaming van pure, helende liefde
Schrijver: Cornell, Judith
Titel: Amma De belichaming van pure, helende liefde
ISBN: 9789069635804
Uitgever: Altamira-Becht 2003
Bijzonderheid: Nette paperback, 248 pag.
Prijs: € 6,00
Meer info Amma is een buitengewoon toegankelijke, aardse, ondernemende, humorvolle en vooral wijze vrouw. Zij werd in 1952 geboren in een arm vissersgezin in India en wordt nu gezien als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het hindoeïsme. Haar bijnaam `knuffelende moeder´ dankt zij aan haar onnavolgbare toegankelijkheid: elke bezoeker - en dat zijn er soms duizenden per dag - krijgt van haar een persoonlijke darshan, dat wil zeggen persoonlijke aandacht en een omhelzing.
In 2001 ontving zij in de Maaspoort in Den Bosch binnen twee dagen meer dan vijfduizend bezoekers en het aanstaande bezoek in november 2002 zal dit aantal zeker nog overtreffen.
Judith Cornell schetst in deze geautoriseerde biografie een helder en authentiek beeld van deze vrouw, die inmiddels is uitgegroeid tot een ware heilige. Niet alleen in India, maar overal in de wereld werkt haar onbaatzuchtigheid en mededogen als onweerstaanbare aantrekkingskracht.
Judith Cornell is een internationaal gerespecteerd spreker en onderzoekster, auteur van het boek Mandala, Luminous Symbols for Healing en professor aan het Department of East/West Psychology in Californië
Boek bekijken

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.