Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Anne's Boekenkast.


 

Pratt, Anne - Wild Flowers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pratt, Anne - Wild Flowers
Schrijver: Pratt, Anne
Titel: Wild Flowers
ISBN:
Uitgever: Society for Promoting Christian Knowledge, Londen.
Bijzonderheid: 1882 is de geschreven inscriptie op het titelblad van deel 1. Eerste druk in folio uitgave 1853, dit is ws een latere druk. Deel 1 192 pp., Deel 2 190 pp. Afmeting: 14,5 cm hoog, 12 cm breed.
Prijs: € 35,00
€ 1,09
Meer info Bevat per boekje 192 kleurenillustraties van wilde bloemen, met links een prent van een bloem, rechts de naam van de bloem in Engels en Latijn, met een gedetailleerde beschrijving, de tekst doorlopend over twee pagina’s.

Deze Victoriaanse uitgave, ook Koningin Victoria had kopieën van Pratts tekeningen, van de toen populaire botanische illustrator is gebruikt: er zijn met potlood onderstrepingen in de index, gemaakt door een duidelijke bloemen liefhebber. Er zijn hier en daar wat beschadigen aan de band; in deel 1 zitten de eerste pagina’s los.
Op Internet vond ik deel II uit 1902 te koop voor £ 97,00.
Boek bekijken

Anne's Boekenkast

zakelijk

Anne's Boekenkast uit Heemstede

Logo Anne's Boekenkast

Ik heb een boekenkast met véél (te)veel boeken, veel gelezen, antieke boeken verzameld, sommige niet aan toegekomen, dus nieuw. De opbrengst van de verkoop van deze boeken gaat naar een goed doel. Alle prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten (uitzonderingen daargelaten). Die probeer ik voor de koper zo laag mogelijk te houden. Tarieven Post.nl: brievenbuspakket € 4,15 en pakketpost € 6,95. Voor dat bedrag kunt u meerdere boeken tegelijk laten verzenden tot 10 kg. Een goede reden om te kijken of er wellicht meer titels van uw gading in Anne's boekenkast staan! Met vriendelijke groet, Anne
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.