Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anoushka.


 

hoosbeek, connie - Een borstvol

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: hoosbeek, connie
Titel: Een borstvol
ISBN: 9789070708009
Uitgever:
Bijzonderheid: 2011, Gebonden in nieuwstaat
Prijs: € 3,50
Meer info We worden door een assistent binnengeroepen; ze kijkt heel serieus. Ik zeg tegen Erik: 'Dit is niet goed!' We zitten samen in een witte, steriele behandelkamer en dokter D. is er nog niet. Ik ben echt heel erg nerveus. Dan komt hij binnen en in zijn ogen zoek ik de uitslag... Hij steekt meteen van wal: het is niet goed, helemaal niet goed zelfs... Borstkanker. Ik schrik en vraag meteen: 'Moet mijn borst eraf?' Hij knikt...

Op nuchtere en directe wijze vertelt Connie Hoosbeek, moeder van een jong gezin, over de periode in haar leven vanaf het moment dat bij haar op 35 jarige leeftijd borstkanker - met uitzaaiingen - werd geconstateerd. Je wordt getroffen door haar enorme kracht aan de ene kant en de fragiele kwetsbaarheid aan de andere kant.

De tegenstellingen die zich tijdens haar ziekteproces dagelijks voordeden zijn mooi, puur, rauw maar vooral eerlijk, voorzien van de soms broodnodige humor, beschreven. Haar geloof gaf haar kracht, haar man en drie dochters gaven haar vechtlust en haar familie en vrienden boden haar hulp! Een borst vol is een aangrijpend verhaal dat je laat nadenken over wat echt belangrijk is in het leven, maar bovenal laat het boek zien dat er leven is na borstkanker!
Boek bekijken

anoushka uit Rheden

particulier

Logo anoushka

vriendelijk verzoek om na een bestelling ook uw spam te bekijken of mijn reactie misschien daarin komt.
dit gebeurt herhaaldelijk.Mijn antwoord komt van het emailadres: anniekrouweel@gmail.com.
vermeld ook s.v..p. uw telefoonnummer bij de bestelling , zodat ik u bij geen reactie kan bereiken.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.