Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Gignomai.


 

Rudolf Steiner - De dood-een andere vorm van leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rudolf Steiner - De dood-een andere vorm van leven
Schrijver: Rudolf Steiner
Titel: De dood-een andere vorm van leven
ISBN:
Uitgever: Vrij geestesleven
Bijzonderheid:
Prijs: € 14,00
€ 3,85
Meer info Dat het leven niet ophoudt met de dood is geen onbe- kende gedachte meer. Een stroom publikaties over dit onderwerp heeft de laatste jaren het licht gezien. Deze bevatten vooral verhalen over eigen ervaringen in het grensgebied tussen leven en dood. De wetenschap kan echter over het algemeen voor deze levenservaringen nog geen verklaring geven.

Langs de weg van de geesteswetenschap heeft Steiner al in het begin van deze eeuw veel onderzoek verricht naar het leven na de dood. Hij spreekt zelf van het leven tussen dood en nieuwe geboorte', aangezien het sterven volgens hem niet los gezien kan worden van de gedachte van wedergeboorte (reïncarnatie).

In deze twee lezingen schetst Steiner de belevenissen van de gestorvene na de dood. Hij laat zien dat de dood in feite een 'andere vorm van leven' is: een leven van een totaal ander karakter dan ons leven op aarde, maar zeker niet minder reëel. Bovendien beschrijft hij de invloed die dit bovenaardse leven heeft op het aardse bestaan.

De lezingen zijn voor deze uitgave opnieuw vertaald. Zij worden nu voor het eerst onverkort gepubliceerd. In een uitvoerige inleiding belicht W.F. Veltman Rudolf Steiners visie op de dood.
Boek bekijken

Antiq. Gignomai uit Zutphen

zakelijk

Logo Antiq. Gignomai

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.