Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.


 

HERWEIJER,N. EN SLECHTE,C.H. - Deventer Getekend.. Aquarellen en tekeningen uit de topografisch-historische atlas van het Deventer Museum 'de Waag'.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: HERWEIJER,N. EN SLECHTE,C.H. - Deventer Getekend..  Aquarellen en tekeningen uit de topografisch-historische atlas van het Deventer Museum 'de Waag'.
Schrijver: HERWEIJER,N. EN SLECHTE,C.H.
Titel: Deventer Getekend.. Aquarellen en tekeningen uit de topografisch-historische atlas van het Deventer Museum 'de Waag'.
ISBN:
Uitgever: Zutphen, Uitgeverij Terra , 1985.
Bijzonderheid: Gebonden, rood linnen met zilveropdr., stofomslag, obl. 8vo., 95 pag, plattegronden, zw.w. en kleurewnafbeeldingen, biografiën, literatuuropg., 1e (enige) druk
Prijs: € 8,00
Meer info Nina C.A. Herweijer (1946-)
Christiaan Hendrik Slechte (1941-)



Recensie: Na de realistische fotoboeken over Deventer nu een romantischer werk. Schetsen en aquarellen - uiteraard met de aan schilders eigen vertekeningen van de werkelijkheid - zijn met grote zorg en vooral met veel liefde bijeengebracht en voorzien van zeer deskundige bij- en onderschriften. Er zit logica in de opbouw; situaties worden b.v. na 50 of 100 jaar weer bekeken; de beschrijving attendeert dan op de veranderingen. Fraai uitgevoerd, duidelijke druk op zeer goed papier.



Staat: Prima
Porto voor koper


k4pl4


Trefwoord: Overijssel, Deventer in art; Watercolor painting,Drawing, Dutch; Tekeningen; Geschiedenis; afbeeldingen Deventer topografie tekenkunst schilderkunst
Boek bekijken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.