Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.


 

Vereeniging V.V.V. (Vereeniging tot bevordering van de vestiging van vreemdelingen in Arnhem en tot aanmoediging van het vreemdelingenverkeer in Arnhem en omstreken) - Gids voor Arnhem en omstreken met plattegrond van Arnhem, wandelkaarten in kleuren en in den tekst, benevens een groot aantal afbeeldingen in en buiten den tekst.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vereeniging V.V.V. (Vereeniging tot bevordering van de vestiging van vreemdelingen in Arnhem en tot aanmoediging van het vreemdelingenverkeer in Arnhem en omstreken) - Gids voor Arnhem en omstreken  met plattegrond van Arnhem, wandelkaarten in kleuren en in den tekst, benevens een groot aantal afbeeldingen in en buiten den tekst.
Schrijver: Vereeniging V.V.V. (Vereeniging tot bevordering van de vestiging van vreemdelingen in Arnhem en tot aanmoediging van het vreemdelingenverkeer in Arnhem en omstreken)
Titel: Gids voor Arnhem en omstreken met plattegrond van Arnhem, wandelkaarten in kleuren en in den tekst, benevens een groot aantal afbeeldingen in en buiten den tekst.
ISBN:
Uitgever: . Arnhem, Boek- Courant- en Streepdrukkerij G.J. Thieme, Z.j. (ca. 1908).
Bijzonderheid: Ingen., oorspr. geill. papieren omsl., 8vo., 190 blz., met kaarten (ook uitsl.), talrijke zw./w. afbeeldingen en foto´s, advertenties, 8e druk
Prijs: € 35,00
Meer info Geeft een fraai tijdsbeeld van de stad Arnhem !


Staat: Goed en compleet met alle kaaten, gebruikssporen



Nederland, gelderland, Arhem, Gidsen, Toerisme
Boek bekijken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.