Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.


 

Hermans, Jos. M.M. - Zwolse boeken voor een markt zonder grenzen 1477-1523, met een catalogus van de verschenen edities en gegevens over de bewaard gebleven exemplaren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hermans, Jos. M.M. - Zwolse boeken voor een markt zonder grenzen 1477-1523, met een catalogus van de verschenen edities en gegevens over de bewaard gebleven exemplaren.
Schrijver: Hermans, Jos. M.M.
Titel: Zwolse boeken voor een markt zonder grenzen 1477-1523, met een catalogus van de verschenen edities en gegevens over de bewaard gebleven exemplaren.
ISBN:
Uitgever: 't Goy-Houten, Hes & De Graaf Publishers BV, 2004.
Bijzonderheid: Gebonden, blauw linnen met goudopdruk (rug), gr. 4to., 312 blz., kaartje, talrijke zw./w. afbeeldingen/ foto's, registers, bibliografie, summary (Duits) 1e (enige) druk
Prijs: € 30,00
€ 7,25
Meer info Reeks: Bibliotheca bibliographica Neerlandica. Series major ; vol. 1

Auteur: Joseph Maria Martinus Hermans (1949-2007)


Samenvatting: Zwolle heeft als boekenstad een bijzondere rol gespeeld in de beginperiode van de boekdrukkunst. In economisch en cultureel opzicht ging het de stad, als prominent lid van het Hanzeverbond, voor de wind. In het eerste deel wordt de Zwolse boekproductie tot 1523 besproken en in een culturele en maatschappelijke context geplaatst. In het tweede deel wordt de boekproductie gecatalogiseerd.


Trefwoord: Early printed books; Incunabula; Printing; Zwolle Overijssel Netherlands; Livres anciens; Incunables; Imprimerie; Pays-Bas; Boekenproductie; Drukkers; Boekdrukkunst; 15e eeuw; 16e eeuw; Boekhandelscatalogi
Boek bekijken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.