Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.


 

DOUMA, J., LETTINGA, J.P., TRIMP, C. (ten geleide) - Bezield verband. Opstellen aangeboden aan prof. J. Kamphuis bij gelegenheid van zijn 25-jarig ambtsjubileum als hoogleraar aan de Theologische Hogeschool van de Gereformeerde Kerken in Nederland te Kampen op 9 april 1984.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: DOUMA, J., LETTINGA, J.P., TRIMP, C. (ten geleide) - Bezield verband. Opstellen aangeboden aan prof. J. Kamphuis bij gelegenheid van zijn 25-jarig ambtsjubileum als hoogleraar aan de Theologische Hogeschool van de Gereformeerde Kerken in Nederland te Kampen op 9 april 1984.
Schrijver: DOUMA, J., LETTINGA, J.P., TRIMP, C. (ten geleide)
Titel: Bezield verband. Opstellen aangeboden aan prof. J. Kamphuis bij gelegenheid van zijn 25-jarig ambtsjubileum als hoogleraar aan de Theologische Hogeschool van de Gereformeerde Kerken in Nederland te Kampen op 9 april 1984.
ISBN:
Uitgever: Kampen, Uitgeverij Van den Berg, 1984.
Bijzonderheid: Ingen., slap kart. omsl., stofomsl., 8vo., IX,(1),460,(2),15,(1) blz., zw./w. portretfoto, noten, literatuuropg., bibliografie, felicitatieregister
Prijs: € 6,00
€ 6,95
Meer info Jacob Kamphuis (1921-2011)


Recensie:
Ter gelegenheid van zijn 25-jarig ambtsjubileum werd Prof. Kamphuis een lijvige bundel opstellen aangeboden van de hand van collegae (zowel uit eigen kerk als uit andere kerken) terwijl ook vele oud-leerlingen een bijdrage leverden. Deze bundel bevat niet minder dan 24 opstellen. Het is niet doenlijk ze alle te bespreken maar wel kan gekonstateerd worden dat hier gedegen werk is geleverd. Sommige bijdragen zijn meer wetenschappelijk andere meer praktisch van inslag. Als voorbeelden hiervan zouden resp. het art. van J. van Bruggen: Vaste grond onder de voeten, en dat van A.J. Hendriks: de voorbereidingspreek, genoemd kunnen worden. Uit de opgenomen bibliografie, die ruim 30 blz. beslaat, blijkt dat de jubilaris een bijzonder vruchtbare pen heeft.


Met o.a.:
Wesseling, J. - De oefenaars Jelle Corvinus en Jan de Jong in Leeuwarden
IJkel, J.N. - Bibliografie J. Kamphuis
'Sint die dage liechten' : over negativiteit en dichterschap / J.F. Geerds, J.F. - 'Sint die dage liechten'. Over negativiteit en dichterschap

Staat: Prima, lichte gebruikssporen


Theology, Addresses, essays, lectures; Opstellen; Feestbundels Persoonlijke bibliografiën
Boek bekijken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.