Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat Alkmaar.


 

Heijden, A.F.Th. van der - Zogkoorts/Stemvorken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Heijden, A.F.Th. van der - Zogkoorts/Stemvorken
Schrijver: Heijden, A.F.Th. van der
Titel: Zogkoorts/Stemvorken
ISBN:
Uitgever: Stichting De Tandeloze Tijd/Querido
Bijzonderheid: 336 pagina's en 888 pagina's. De Tandeloze Tijd 8 en 13, nieuwstaat en zeer goede staat, beide boeken gebonden en eerste druk.
Prijs: € 33,00
€ 7,70
Meer info Over 'Zogkoorts' (2023): "Een nieuw deel van De Tandeloze Tijd:

'Zogkoorts' valt te lezen als een vervolg op 'Stemvorken'. Handelt 'Stemvorken' over de amour fou van twee vrouwen, Zwanet en Corinne, 'Zogkoorts' is gewijd aan hun obsessieve kinderwens op een leeftijd die daar eigenlijk niet meer voor in aanmerking komt. Maar opnieuw - zie het slot van 'Stemvorken' - verdwijnt Corinne uit Zwanets leven en volgt een wanhopige zoektocht. Na bijna twintig jaar tergende onzekerheid en onvervuld verlangen blijkt dat Corinne al jaren als kapiteinsvrouw meevaart op de Stultifera Navis, het narrenschip.

Exclusief bij AFThvanderHeijden.info ter gelegenheid van 40 jaar De Tandeloze Tijd."

Over 'Stemvorken' (2021): "Twee getrouwde vrouwen, allebei moeder en midden veertig, storten zich in een lesbische amour fou zonder weerga. Zwanet Vrauwdeunt, die het verhaal vertelt, doorkruist in een schaamteloze innerlijke monoloog het erotische paradijs dat zij met haar geliefde Corinne Suwijn heeft ontdekt. Albert Egberts, echtgenoot van de een en voormalig minnaar van de ander, is aangewezen op het sleutelgat.

'Stemvorken' gaat niet alleen over liefde en lichamelijkheid, maar ook over verval dat komt met het voortschrijden van de tijd. Zwanet en Corinne raken betrokken bij de zoektocht naar Tibbolt ‘Movo’ Satink, die is verdwenen na een veldslag tussen voetbalhooligans, maar een sleutelrol vervult bij de genezing van een ernstig verwarde vrouw over wie zij zich ontfermen. Uiteindelijk is het de vijandige buitenwereld die hun liefde te gronde dreigt te richten."
Boek bekijken

Antiquariaat Alkmaar

particulier

Antiquariaat Alkmaar uit Deventer

Logo Antiquariaat Alkmaar

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.