Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat De AS.


 

Haenen, Henri - Stemmen is toestemmen. Over parlementarisme.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haenen, Henri - Stemmen is toestemmen. Over parlementarisme.
Schrijver: Haenen, Henri
Titel: Stemmen is toestemmen. Over parlementarisme.
ISBN:
Uitgever: Pamflet, Den Bosch 1986
Bijzonderheid: Zeldzame brochure, 48 blz. Met vier ansichtkaarten ontwerp Dik Walraven. In keurige staat.
Prijs: € 6,50
€ 3,50
Meer info "Stemmen op een parlementaire partij maakt je moreel medeverantwoordelijk voor dit systeem met al z'n onrecht. Geloven in het verkiezingscircus, in de Haagse bluf van het parlementaire bedrog is in feite meewerken aan de bestendiging van een intolerante en repressieve democratie.
Stemmen is toestemmen. Toestemmen in behoud, voortzetting en reproductie van het bestaande. Toestemmen in kernwapens en kerncentrales, in milieuvervuiling, militarisme, politieterreur, racisme, sexisme, godsdienstwaanzin, staatsgeheimen, persoonsregistratie, cultuurafbraak en noem maar op.
Er zijn wel degelijk goede alternatieven. Alleen, de fraaiste idealen blijven nergens als we altijd maar blijven meehobbelen in de bestaande sporen. Eerst moet een eind komen aan het parlementarisme. Geloven in leugens is immers koren op de molens van het fascisme."
Boek bekijken

Antiquariaat De AS

zakelijk

Antiquariaat De AS uit Coevorden

Logo Antiquariaat De AS

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.