Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat De AS.


 

Chapman, Colin - Wiens beloofde land? - De voortdurende crisis rond Israel en Palestina. Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Chapman, Colin - Wiens beloofde land? - De voortdurende crisis rond  Israel en Palestina. Flaptekst zie:
Schrijver: Chapman, Colin
Titel: Wiens beloofde land? - De voortdurende crisis rond Israel en Palestina. Flaptekst zie:
ISBN: 9789043508322
Uitgever: Uitgeverij Kok, Kampen
Bijzonderheid: Kloeke paperback, 464 blz. Gebruikt ex., snede vlekkerig, binnenwerk netjes.
Prijs: € 9,50
€ 3,50
Meer info Van alle conflicten op de wereld is het conflict tussen Israƫl en de Palestijnen een van de meest complexe en lastige. Het drukt al meer dan vijftig jaar een enorm stempel op het Midden-Oosten en het heeft zonder twijfel een bijdrage geleverd aan de woede en wrok die leidde tot de terroristische aanslagen van ii september 2001. Kan dit conflict ooit opgelost worden, als twee groepen mensen hetzelfde stuk land claimen met verschillende argumenten? En als het opgelost kan worden, hoe dan?
Dit zijn de belangrijkste vragen die aan de orde komen in deze nieuwe en op wezenlijke punten herziene editie van dit enthousiast ontvangen boek. De auteur schrijft vanuit het perspectief van iemand die, sinds 1968, gedurende 16 jaar in verschillende landen in het Midden-Oosten geleefd en gewerkt heeft. Hij verklaart de wortels van het conflict, beschrijft de geschiedenis ervan tot op de huidige dag en schetst de argumenten van alle partijen die erbij betrokken zijn. Hij onderzoekt ook het landthema in het Oude en Nieuwe Testament; hierbij wijst hij op legitieme en illegitieme manieren van het Bijbelgebruik met betrekking tot dit conflict.
Colin Chapman is sinds 1999 als docent islam verbonden aan, de Near Ea,st School of Theology in Beiroet, Libanon.
'Zeer verhelderend en het biedt excellente analyses (met uitdagende vragen om over na te denken) van beide kanten van het probleem.' (Christianity Today)
Een must voor iedereen die zich werkelijk in het probleem wil verdiepen.
Boek bekijken

Antiquariaat De AS

zakelijk

Antiquariaat De AS uit Coevorden

Logo Antiquariaat De AS

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.