Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat De AS.


 

Petram, Lodewijk, Kruizinga, Samuël - De oorlog tegemoet - Nederlanders en de strijd om Spanje (1936-1939). Beschrijving:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Petram, Lodewijk, Kruizinga, Samuël - De oorlog tegemoet - Nederlanders en de strijd om Spanje (1936-1939). Beschrijving:
Schrijver: Petram, Lodewijk, Kruizinga, Samuël
Titel: De oorlog tegemoet - Nederlanders en de strijd om Spanje (1936-1939). Beschrijving:
ISBN: 9789045032559
Uitgever: Atlas Contact, Amsterdam 2020
Bijzonderheid: Paperback, 352 blz. Met foto's. Als nieuw.
Prijs: € 14,00
€ 3,50
Meer info In ‘ De oorlog tegemoet’ volgen Lodewijk Petram en Samuël Kruizinga op meeslepende wijze enkele van de Nederlandse strijders – voor, tijdens en na de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Zij vertellen over de motivatie van de strijders, de kille ontvangst die hun bij terugkeer wachtte en hun moeizame weg naar eerherstel, en leggen zo bloot hoe Nederland in de cruciale jaren voor mei 1940 worstelde met zijn identiteit en positie in Europa, waar de politieke spanningen het kookpunt naderden.
Boek bekijken

Antiquariaat De AS

zakelijk

Antiquariaat De AS uit Coevorden

Logo Antiquariaat De AS

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.