Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat Fasol.


 

Wind, Samuel de - Bibliotheek der Nederlandsche geschiedschrijvers, eerste deel. Bevattende de inlandsche geschiedschrijvers der Nederlanden van de vroegste tijden tot op den Munsterschen vrede (970-1648).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wind, Samuel de - Bibliotheek der Nederlandsche geschiedschrijvers, eerste deel. Bevattende de inlandsche geschiedschrijvers der Nederlanden van de vroegste tijden tot op den Munsterschen vrede (970-1648).
Schrijver: Wind, Samuel de
Titel: Bibliotheek der Nederlandsche geschiedschrijvers, eerste deel. Bevattende de inlandsche geschiedschrijvers der Nederlanden van de vroegste tijden tot op den Munsterschen vrede (970-1648).
ISBN:
Uitgever: Middelburg, gebroeders Abrahams, 1835.
Bijzonderheid:
Prijs: € 165,00
€ 5,75
Meer info De Wind begon aan zijn overzicht van alle Nederlandse geschied- en kroniekschrijvers naar aanleiding van een prijsvraag van de Maatschappij. der Nederlandsche Letterkunde in 1824. Het resultaat was een overzicht van alle historici en hun werken tot 1648, dat verscheen in 1831; in 1835 volgden nog enige aanvullingen en verbeteringen. Het werk is om onbekende redenen nooit voltooid, dus het eerste deel in de editie van 1835 is de definitieve uitgave.
Boek bekijken

Antiquariaat Fasol uit Gouda

zakelijk

Logo Antiquariaat Fasol

Pakketten worden op vrijdag en zaterdag bij de koerier aangeboden.
Bezoek onze website voor meer informatie over onze activiteiten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.