Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat v. Veen.


 

Sturkenboom, Dorothee - DE ELEKTRIEKE KUS over vrouwen, fysica en vriendschap in de 18e en 19e eeuw. Het verhaal van het Natuurkundig Genootschap der Dames in Middelburg.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Sturkenboom, Dorothee
Titel: DE ELEKTRIEKE KUS over vrouwen, fysica en vriendschap in de 18e en 19e eeuw. Het verhaal van het Natuurkundig Genootschap der Dames in Middelburg.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam / Antwerpen, Augustus, 2004
Bijzonderheid: in goede staat, 1e druk 335 pp. Pb . De elektrieke kus vertelt het verhaal van aantrekking en afstoting tussen vrouwen en de opkomende natuurwetenschappen in de 18de en 19de eeuw. Het laat zien hoe de empirische wetenschappen een plaats verwierv...
Prijs: € 8,00
Boek bekijken

Antiquariaat v. Veen

zakelijk

Antiquariaat v. Veen uit Veelerveen

Sinds 1998. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reincarnatie, Hindoeisme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozekruisers etc.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.