Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat v. Veen.


 

Banzhaf, Hajo /Theler, Brigitte - DE PERFECTE PARTNER. Hoe we met behulp van ons zelfbeeld een zoekbeeld in de horoscoop tot een zinvolle en dynamische partner-relatie kunnen komen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Banzhaf, Hajo /Theler, Brigitte
Titel: DE PERFECTE PARTNER. Hoe we met behulp van ons zelfbeeld een zoekbeeld in de horoscoop tot een zinvolle en dynamische partner-relatie kunnen komen.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, Uitg
Bijzonderheid: in goede staat, Schors, 1997. 1e druk 239 pp. Pb . Leeesvouwtje en naamstickertje op schutblad. Uit de stand van de manlijke planeten Mars en de Zon, en die van de vrouwelijke planeten Venus en de Maan kun je in de horoscoop o.a. de persoonlijke...
Prijs: € 5,50
Boek bekijken

Antiquariaat v. Veen

zakelijk

Antiquariaat v. Veen uit Veelerveen

Sinds 1998. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reincarnatie, Hindoeisme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozekruisers etc.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.