Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Zwaanshals.


 

- Les chefs-d'oeuvre's de la sculpture au musee du Louvre

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Les chefs-d'oeuvre's de la sculpture au musee du Louvre
Schrijver:
Titel: Les chefs-d'oeuvre's de la sculpture au musee du Louvre
ISBN:
Uitgever: Goupil & Cie editeurs, Paris
Bijzonderheid: 1877, ZELDZAAM, origineel losbladig in originele map met vergulde band
Prijs: € 150,00
€ 6,95
Meer info een zeer bijzondere en naar mijn mening zeer zeldzame map met 25 platen (photogravure's) uit 1877. Nergens te vinden, alleen in de nationale bibliotheek van Frankrijk en bij de Royal Academy UK. Ik heb dan ook geen referenties verder. Wie dat wel heeft, laat het mij svp weten :-).

De map met tekst en afbeelding verguld op cover en achterkant. Afmeting 37 x 29 cm. Met in de map 25 platen (de titelpagina ook als plaat meegeteld). Na de titelpagina begint het met plaat 2. Mocht de titelpagina dus niet plaat 1 zijn, dan mist plaat 1, maar ik ga ervan uit dat de titelpagina als plaat 1 was meegerekend in deze uitgave. Helaas heb ik geen referentie waar duidelijk vermeld is of de titelplaat meegerekend is als plaat van de rest van de inhoud!

Na de titelplaat in ieder geval 24 mooi uitgegeven photogravure platen met de klassieke sculpturen / beelden uit het Louvre. Prachtige platen! De photogravures zitten ingeplakt in een "moet". Zie de foto's van de diverse platen. Een uniek item uit 1877 (volgens de Royal Academie en de nationale bibliotheek van Frankrijk).
Uitgave van Goupil & Cie editeurs, Paris.
deze map met de originele losse platen is afkomstig uit het archief van het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs, Gabriel Metsusstraat 16, Amsterdam (Zie de stempels op de platen (bij de meesten achterop gestempeld!)

goede staat, alleen wel zichtbaar roestvlekkig (zie de foto's die ik ervan gemaakt heb) en de map en de randen an de platen hebben wat gebruiksspoortjes, maar alles acceptabel en verzamelwaardig!. ook zijn de bindtouwtjes van de map helaas niet meer wat ze geweest zijn!! Zie svp ook de foto's voor de staat.
Boek bekijken

Ant. Zwaanshals uit Dordrecht

zakelijk

Logo Ant. Zwaanshals

LET OP! IK VERZEND ALLEEN VIA POSTNL! DE BEDRAGEN DAARVAN STAAN OOK BIJ HET AANGEBODEN ITEM! "Verzending na betaling per PostNL. Billijke verzendkosten naar België. Een pakket tot liefst TIEN KILO naar Vlaanderen kost bijvoorbeeld slechts €8,95."
Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten, foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden medailles, uniform). Kunst, toegepaste kunst Etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-26192873 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.