Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Koopman, Paul L. & Kolk, Nanja J. & Luijk, Frank van & Muijen, Jaap J. van - Boven het maaiveld - Vinden en binden van competente en gemotiveerde medewerkers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koopman, Paul L. & Kolk, Nanja J. & Luijk, Frank van & Muijen, Jaap J. van - Boven het maaiveld - Vinden en binden van competente en gemotiveerde medewerkers
Schrijver: Koopman, Paul L. & Kolk, Nanja J. & Luijk, Frank van & Muijen, Jaap J. van
Titel: Boven het maaiveld - Vinden en binden van competente en gemotiveerde medewerkers
ISBN: 9789057120381
Uitgever: Nieuwezijds
Bijzonderheid: 2000, 1e druk, hardcover met gave stofomslag, als nieuw, 195 pag.
Prijs: € 8,25
Meer info Wat biedt het individu de organisatie? Hoe kun je dit beschrijven, beoordelen, selecteren, begeleiden en ontwikkelen? Wat zijn de grenzen aan ontwikkelbaarheid van competenties? En, minstens zo relevant in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt: Wat biedt de organisatie het individu? Ontplooiingsmogelijkheden? Inspirerend leiderschap? Hoe is de organisatiecultuur? Hoe zit het met de \"work-life balance?\"
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.