Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

onbekend - De 100 beste tips van Dr. Vogel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: onbekend - De 100 beste tips van Dr. Vogel
Schrijver: onbekend
Titel: De 100 beste tips van Dr. Vogel
ISBN: 9075690010
Uitgever: Mix Media
Bijzonderheid: 1996, 1e druk, gelijmd, softcover, ppb
Prijs: € 0,65
Meer info De 100 beste tips van Dr. Vogel is een handige vraagbaak voor iedereen die niet met elk pijntje naar de dokter loopt. Het boek is gebaseerd op de inzichten en ervaringen van Dr. Vogel en getoetst aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke geneeswijzen. Het bevordert verantwoorde zelfzorg, maar verwijst waar nodig altijd naar de arts.

De 100 beste tips van Dr. Vogel beslaan ruim 100 veel voorkomende aandoeningen en gezondheidsvragen. Het boek is veel meer dan een vademecum dat per kwaal een geneesmiddel aanbeveelt. Het beschrijft hoe medicijngebruik in veel gevallen juist kan worden vermeden en bevat daarom voedingsadviezen en suggesties voor uitwendige behandelmethoden.

De informatie is per aandoening alfabetische gerangschikt en is daardoor snel toegangelijk. Achterin is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.