Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Graaf, Anke de - De smalle grens

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Graaf, Anke de - De smalle grens
Schrijver: Graaf, Anke de
Titel: De smalle grens
ISBN: 9020517767
Uitgever: West Friesland (Witte Raven M 475)
Bijzonderheid: geen jaartal, pocket, zeer goede staat, 174 blz.
Prijs: € 1,90
Meer info Het leven van Linda is een leven dat werkelijk niets te wensen overlaat. Zij heeft leuke vriendinnen, een goed, gezellige baan en dan heeft ze ook nog Jente Steenpoorte, haar vriend, van wie ze zielsveel houdt. Er is werkelijk geen spoor van schaduw te zien en soms komt dit Linda wel eens onwerkelijk voor. Haar mooie wereld klapt ook inderdaad in elkaar als Jente een ernstig ongeluk krijgt en sterft. Linda's smart is niet te beschrijven. Zij en Jente hadden besloten te gaan trouwen en ze draagt al zijn kind. In haar wanhoop wil Linda tot het uiterste gaan, maar Lex de vriend van Jente, weet haar tot rede te brengen. Door zijn kalmte krijgt Linda weer de moed voor haar kind en zichzelf door te gaan. Ze wil weer leven en slaat een nieuwe weg in.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.