Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Spillane, Mickey - De dolgedraaide detective

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spillane, Mickey - De dolgedraaide detective
Schrijver: Spillane, Mickey
Titel: De dolgedraaide detective
ISBN: 9060714326
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheid: 1989, pocket, goede staat, 244 blz.
Prijs: € 0,95
Meer info Het was een kind van veertien, maar zijn hersens waren van een genie. Hij was opgevoed volgens de modernste methoden en zijn IQ was hemelhoog. Toen werd hij ontvoerd en Mike Hammer kreeg van de hooggeleerde vader de opdracht hem te vinden. Hammer begon weinig opgewekt aan zijn taak. Hij had net op Times Square twee misdadigers aan flarden geschoten. En in een nachtclub lag het met een voorsnijmes opengereten lichaam van een boef. Hij kon geen straat oversteken zonder dat een onverlaat hem wilde attaqueren en de verzekering had hem er al lang uitgegooid. Hij vond het kind snel, maar toen was de vader ter ziele. En Hammer, gestaald, getraind, de detective met de snelle vuist en de harde knie, kwam oog in oog staan met de bizarste tegenstander uit zijn lange en bloedige carrière.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.