Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

onbekend - Je eerste keer Wordperfect 9 (WordPerfect Office 2000)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: onbekend - Je eerste keer Wordperfect 9 (WordPerfect Office 2000)
Schrijver: onbekend
Titel: Je eerste keer Wordperfect 9 (WordPerfect Office 2000)
ISBN: 904190624X
Uitgever: Sybex
Bijzonderheid: 1999, 1e druk, paperback, speciaal voor beginners, zeer goede staat, 226 blz.
Prijs: € 5,50
Meer info Je eerste keer biedt gebruikers met weinig ervaring oplossingen voor problemen die ze tegenkomen wanneer ze werken met de computer. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een of meer bewerkingen die stap voor stap worden beschreven.

In een doorsnee computerboek moet de gebruiker de software leren gebruiken voordat hij de functies kan toepassen die hij nodig heeft om zijn taken uit te voeren. In je eerste keer worden juist deze taken stap voor stap beschreven. Bovendien worden in deze reeks de belangrijkste functies van de software beschreven in alledaagse situaties en tijdens het uitvoeren van alledaagse taken. Vergeet dus eindeloze beschrijvingen van functies en laat u stap voor stap leiden.

Aangezien de boeken uit deze reeks door uiteenlopende gebruikers zullen worden gelezen, bevat elk boek een inleidend hoofdstuk dat beginners helpt bij hun eerste ervaring met de PC. Aangezien de computerwereld dol is op afkortingen, anglicismen en andere acroniemen, eindigt elk boek met een woordenlijst waarin enkele honderden termen worden toegelicht.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.