Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Neiderman, Andrew - Illusie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Neiderman, Andrew - Illusie
Schrijver: Neiderman, Andrew
Titel: Illusie
ISBN: 9034750191
Uitgever: Harlequin Holland
Bijzonderheid: 1988, 1e druk, pocket, goede staat, 349 blz.
Prijs: € 1,45
Meer info Jillian Caldwells ster is rijzende in de Newyorkse reclamewereld. Ze komt koel en ambitieus over, en ze geeft op zeer professionele wijze vorm aan de illusies van haar cliënten. De illusie die ze van zichzelf heeft - die van een wilskrachtige carrièrevrouw - wordt zwaar op de proef gesteld wanneer Ron Cutler zijn intrede in haar leven doet. Deze nieuwe klant, onwaarschijnlijk knap en charmant, zet haar geordende bestaan volledig op zijn kop. En verdwijnt vervolgens, zonder enige uitleg, voor enige tijd spoorloos. hij wordt een mysterie. Zijn gedrag zit boordevol verwarrende tegenstrijdigheden. Of beeldt ze zich maar wat in en hebben zijn woorden geen dubbele bodem? Het antwoord op haar vragen lijken te liggen in een fraaie verlovingsring - een erfstuk in Rons familie. Een ring die Jillian voert naar een gehucht in de Catskills... en naar een wel zeer verbazingwekkende ontdekking...
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.