Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Grisham, John - De gevangene

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grisham, John - De gevangene
Schrijver: Grisham, John
Titel: De gevangene
ISBN: 9022991725
Uitgever: Bruna
Bijzonderheid: 2006, 1e druk, paperback, zeer goede staat, 332 blz.
Prijs: € 0,95
Meer info Op 7 december 1982 wordt de 21-jarige serveerster Debbie Carter in haar appartement vermoord. De politie, die vrijwel geen aanwijzingen heeft, staat onder grote druk om snel de dader of daders te vinden. Een soortgelijke moordzaak die het kleine plaatsje Ada in de staat Oklahoma in rep en roer bracht, is immers nooit opgelost.

Ron Williamson, een aan lager wal geraakte lokale sportheld, is een van de laatsten die Debbie levend hebben gezien. Tenminste, dat beweert een getuige. Williamson wordt gearresteerd, berecht en veroordeeld. Het vonnis: de doodstraf.
En zo komt Williamson terecht in een van de meest mens-onterende gevangenissen van de Verenigde-Staten: de dodencel van de McAlester-gevangenis. In een kleine cel, diep onder de grond, zonder ramen of frisse lucht, vecht Williamson jarenlang een juridische strijd tegen het onrecht dat hem is aangedaan. Zijn veroordeling is het gevolg van een aaneenschakeling van blunders, leugens en valse verklaringen van de kant van justitie en de politie. Want Ron Williamson heeft niets met de moord te maken. Maar de dag van zijn executie komt steeds dichterbij......
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.