Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Cockrill, Pauline - Tientallen Teddy's

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cockrill, Pauline - Tientallen Teddy's
Schrijver: Cockrill, Pauline
Titel: Tientallen Teddy's
ISBN: 9068221612
Uitgever: Zirkoon
Bijzonderheid: 1993, 1e druk, hardcover me stofomslag, groot formaat, zeer goede staat, 128 blz.
Prijs: € 6,45
Meer info In dit boek zijn teddyberen van over de hele wereld en van alle tijden, door middel van fotografie, vastgelegd. TIENTALLEN TEDDY'S is dan ook de meest complete catalogus geworden, die op dit moment beschikbaar is. De meer dan 300, speciaal voor dit boek gemaakte, kleurenfoto's zorgen ervoor dat een bepaalde beer snel herkend kan worden en dat onderhoud en reparatie van de betreffende beer gemakkelijk en doelmatig kan geschieden. Kortom, dit boek mag bij geen enkele teddybeerliefhebber ontbreken.

Snelle herkennig
Door het gebruik van speciale blokjes met \"Berenzaken\" zijn de karakteristieken van een bepaalde beer in een oogwenk op te zoeken, zowel voor amateur liefhebbers als voor de doorgewinterde arctofiel.

Naslagwerk met foto's
Voor dit boek werden meer dan 60 verschillende beren uit diverse landen en periodes geportretteerd.

Beroemde beren
Vanzelfsprekend komen alle \"beroemde\" beren, zoals Winnie the Poeh, Paddington en niet te vergeten Bruintje Beer uitgebreid aan de orde.

Praktische wenken
Handige adviezen zorgen, samen met gedetailleerde fotografie, voor het succesvol onderhouden, repareren en verzamelen van teddyberen.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.