Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Grisham, John - In het geding

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grisham, John - In het geding
Schrijver: Grisham, John
Titel: In het geding
ISBN: 9022982890
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheid: 6de druk, 1999, paperback, in goede staat, 386 pag.
Prijs: € 0,90
Meer info Twee partijen maken zich op voor wat de belangrijkste rechtszaak in de sigarettenindustrie zal worden, het proces tegen \"De Grote Vier\", ofwel de vier megaproducenten van tabakswaren van de VS en Canada. De uitkomst van dit proces zal bepalend zijn voor de toekomst van de hele industrie. Vandaar dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Beide partijen worden achter de schermen tot in details geregisseerd door experts. Door in jurykeuze gespecialiseerde bureaus bijvoorbeeld, en natuurlijk door de meest prestigieuze advocatenkantoren van het land. Maar de grootste troef is Rankin Finch, die de absolute overwinning kan garanderen. En die geen moment aarzelt om illegale activiteiten te ondernemen, zoals intimidatie van juryleden.

Alles lijkt voor honderd procent onder controle. Totdat een van de twaalf gezworenen zich op onverwachte wijze binnen de groep manifesteert. Nicholas Easter, een 27-jarige jongeman met een vaag verleden, weet zich op te werpen als vertrouwenspersoon en geestelijk leidsman van de overige juryleden. Niemand in de rechtszaal heeft vat op Nicholas en dat is wel het laatste wat de belanghebbenden, voor wie zo veel op het spel staat, kunnen tolereren...
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.