Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Eijk, Inez van - Het totale taalboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Eijk, Inez van - Het totale taalboek
Schrijver: Eijk, Inez van
Titel: Het totale taalboek
ISBN: 9789050182775
Uitgever: Balans
Bijzonderheid: 1995, 2e druk, paperback, goede staat, 254 blz.
Prijs: € 1,45
Meer info Het Nederlands is een rijke taal. Maar die rijkdom wordt lang niet altijd herkend of genoten. Erger nog, de Nederlandse taal wordt in veel gevallen nogal zuinig gebruikt. Inez van Eijk heeft al haar kennis en ervaring met de taal bijeengebracht in een schitterend en aanstekelijk taalboek. Van Eijk onthult aan de lezer (en de gebruiker) hoe mooi, hoe nuttig, hoe divers, hoe geestig, hoe dubbelzinnig, hoe moeilijk en hoe doorzichtig de Nederlandse taal in elkaar steekt. Grammatica behandelt de auteur spelenderwijs, spelling al fluitend. Spreekwoorden, etymologie, geschiedenis en trends. Wat is een onomatopee, hoe schrijf ik een opstel, wat is een knittelvers, een palindroom, een hyperbool? In Het totale taalboek speelt Van Eijk haar taalspel en leidt zij de gebruiker langs alle aspecten van het Nederlands. Van Latijnse uitdrukkingen in onze taal tot turbotaal, van naamvallen tot literaire stijlen.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.