Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

O'Connor, Gemma - Het spoor van water

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: O'Connor, Gemma - Het spoor van water
Schrijver: O'Connor, Gemma
Titel: Het spoor van water
ISBN: 9022533530
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheid: 2003, 1e druk, paperback, redelijk goede staat, lichte vochtplek ondersnede, 272 blz.
Prijs: € 2,75
Meer info Het spoor van water is het verhaal van de jonge Gil Recaldo, die een geheim uit zijn verleden meedraagt. Gil, geboren als Gil Sweeney, is de zoon van V.J. Sweeney, de man die op zee verdronk voordat hij kon worden aangeklaagd wegens de moord op de Amerikaanse Evangeline Walter. Zijn verdrinkingsdood riep vele vragen op. Was het een ongeluk? Of was het een te makkelijke oplossing voor de gruwelijke moord op Evangeline?

Gil gelooft niet dat zijn ouders hem de waarheid over het gebeurde hebben verteld. Er zijn te veel vragen, te veel beelden die zich in zijn hoofd hebben vastgezet, beelden die niet overeenkomen met de officiƫle versie van het verhaal. In het vorige boek van Gemma O'Connor, Diepe wateren , was Gil nog maar een kleine jongen, getraumatiseerd door zijn gewelddadige vader. Nu is hij volwassen en op zoek naar antwoorden. Hij wil weten wat er echt gebeurd is - maar kan hij daarmee leven?
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.