Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Spruill, Steven - Pijnstiller

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spruill, Steven - Pijnstiller
Schrijver: Spruill, Steven
Titel: Pijnstiller
ISBN: 9022511480
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheid: 1991, paperback, in goede staat, 316 pag.
Prijs: € 1,95
Meer info Sharon Francis, psychiater in opleiding bij het Adams-ziekenhuis, bezoekt haar moeder die aan paranoïde schizofrenie lijdt en in hetzelfde ziekenhuis wordt verpleegd. Mevrouw Francis heeft alarmerend nieuws voor haar dochter. Volgens haar is een van de andere psychiatrische patiënten onder geheimzinnige omstandigheden verdwenen. Maar in hoeverre kun je vertrouwen op de onsamenhangende en hoogst onwaarschijnlijke berichten van een geesteszieke? Wanneer Sharon merkt dat de vrouw in kwestie inderdaad spoorloos verdwenen is, probeert zij de zaak bij haar collega's aan te kaarten. Hoe komt het dat er nog meer geheimzinnige verdwijningen blijken te zijn en waarom reageert het hoofd van de afdeling zo vreemd op haar verzoek om informatie? Voordat Sharon antwoord op haar vragen krijgt, wordt zij het slachtoffer van bizarre praktijken in het ziekenhuis en het duurt niet lang of zij wordt zélf patiënt op de afdeling psychiatrie. Is Sharon nog bij machte om het mysterie te ontrafelen of wacht ook haar het lot dat zovelen vóór haar ondergingen: patiënt verdwenen.

Steven Spruill schreef met Pijnstiller een superspannende medische thriller, waarmee hij in de voetsporen treedt van zijn illustere collega Robin Cook.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.