Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Fixx, Jim - Lopers lijfboek - Alles over hardlopen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fixx, Jim - Lopers lijfboek - Alles over hardlopen
Schrijver: Fixx, Jim
Titel: Lopers lijfboek - Alles over hardlopen
ISBN: 9789032506711
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: 1998, herdruk, hardcover, lichte vochtplek ondersnede, 405 blz.
Prijs: € 3,25
Meer info Lopers Lijfboek is een onmisbare vraagbaak voor iedereen die aan hardlopen doet. Het bevat een schat aan informatie, niet alleen voor de recreatieloper maar ook voor de wedstrijdloper. Jim Fixx behandelt op een prettige en duidelijke manier alle facetten van het hardlopen, van de eerste stap tot de echte topprestatie. Hij lardeert zijn betoog met veelzeggende en inspirerende anekdotes en geeft zowel voor de beginner als voor de marathonloper waardevolle tips en informatie: gezond en veilig lopen, warming-up, schoenkeuze, voorkomen van blessures, trainingstechnieken, duur-en tempolopen, voeding, wedstrijdlopen etc. Jim Fixx schreef met dit boek een duurzaam handboek dat internationaal zijn sporen heeft verdiend en niet voor niets keer op keer wordt herdrukt.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.