Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Garrison, Paul - Gekaapt - Zwarte Beertjes 2745

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Garrison, Paul - Gekaapt - Zwarte Beertjes 2745
Schrijver: Garrison, Paul
Titel: Gekaapt - Zwarte Beertjes 2745
ISBN: 9022983188
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheid: 1996, 1e druk, pocket, in redelijk goede staat, kaft deels licht verkleurd, 287 pag.
Prijs: € 1,95
Meer info Het artsenechtpaar Michael en Sarah Stone bezoekt met hun hospitaalschip Veronica de koraaleilanden voor de Aziatische kust. Wanneer de bemanning van een gastanker om medische assistentie verzoekt, zeilt Sarah er heen, samen met haar tienjarige dochter Ronnie. Michael blijft op een atol achter om een stervende visser te verzorgen. Hulpeloos moet hij vanaf het strand toezien hoe zijn gezin, met boot en al, aan boord van de tanker wordt gehesen, die vervolgens achter de horizon verdwijnt. Michael raakt in paniek. Hij heeft geen idee hoe hij, op 250 mijl van de dichtsbijzijnde radie, zijn ontvoerde vrouw en dochter kan redden. De Dallas Belle vaart ondertussen richting Shanghai en de krankzinnige eigenaar is van plan zijn scheepslading - die te vergelijken valt met de vernietigende kracht van tien atoombommen - te gebruiken om de stad Tokio van de kaart te vegen....
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.