Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Apollonius.


 

Tellegen, Toon - Als we samen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tellegen, Toon - Als we samen
Schrijver: Tellegen, Toon
Titel: Als we samen
ISBN: 9789021428796
Uitgever: Amsterdam : Querido, 2021
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover, 95pp. Nieuwstaat.
Prijs: € 6,00
€ 4,00
Meer info Flaptekst : ‘Als we samen nu eens in een boom klimmen, dacht de egel, toen de olifant voor de zoveelste keer uit de top van een boom was gevallen. Dan sla ik mijn voorpoten om zijn middel. Hij gaat op één been staan en draait om zijn as. Hij maakt een hele pirouette, en misschien nog wel een! Hij zal wankelen. Maar hij valt niet. Ik houd hem vast en laat hem niet los.’
Als we samen mogen dansen, als we samen ergens kunnen gaan eten, als we samen zullen feesten, dan komt alles helemaal goed. Om hoop te houden op betere tijden verzamelde Toon Tellegen in Als we samen zijn mooiste dierenverhalen die geruststellend en verwachtingsvol zijn.
Toon Tellegen werd veelvuldig bekroond voor zijn dierenverhalen, onder andere met de Woutertje Pieterse Prijs, De Gouden Uil en de Gouden Griffel. Ook ontving hij voor zijn kinderboeken de Theo Thijssenprijs, en voor zijn gehele oeuvre de Hendrik de Vriesprijs en de Constantijn Huygensprijs. Van zijn boeken zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.
Boek bekijken

Apollonius uit Sint Hubert

particulier

Logo Apollonius

Bestelt u meerdere boeken, dan verzenden wij ze samen en betaalt u maar één keer verzendkosten. Bij bestellingen met een totaalbedrag van € 50,00 of meer is binnen Nederland de verzending gratis - bij bestellingen onder de 10 kg.
Verzendingen vinden plaats na ontvangst van betaling.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.