Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Appelboom1946.


 

Wallace Irving - Ik, Jacobus van Jeruzalem / Het Woord

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wallace Irving - Ik, Jacobus van Jeruzalem / Het Woord
Schrijver: Wallace Irving
Titel: Ik, Jacobus van Jeruzalem / Het Woord
ISBN:
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheid: zie de foto's - harde kaft - stofomslag
Prijs: € 2,99
Meer info Samenvatting
Ruim voor het enorme succes van de Da Vinci Code verscheen er een klassieke thriller over een oeroud manuscript, een geheim genootschap dat een explosieve waarheid verbergt en de man die deze waarheid openbaar moet maken - als hij lang genoeg in leven weet te blijven.
In de ruïnes van de oude Romeinse haven Ostia Antica vindt een Italiaanse archeoloog een papyrus uit de eerste eeuw. De vervaagde inkt onthult een nieuw evangelie, geschreven door Jakobus, de jongere broer van Jezus. Het geschrift toont een nieuwe Christus, vult de ontbrekende jaren van zijn leven in en spreekt de bestaande verslagen tegen - waardoor het de christelijke grondslag van 2000 jaar westerse beschaving kan wegvagen.
HET WOORD was een internationale nummer 1 bestseller, die meer dan negen maanden op de New York Times-bestsellerlijst stond. Het is dan ook een briljant verhaal, vol authentieke details en met een adembenemende vaart.
Toon minder
Recensie(s)
Steve Randall, hoofd van een reclamebureau in New York, wil reclame maken voor een nieuwe Bijbel, geent op het zgn. 5e Evangelie van Jacobus, de broer van Christus. Dit zou een vondst zijn van prof. Monti. Al werkend en speurend ontdekt Randall, dat alles op een vervalsing berust, maar zijn opdrachtgevers - uitgevers zonder scrupules - willen, uit op winstbejag, doorzetten en gaan daarbij chantage en moord niet uit de weg. Randall gaat zijn eigen gang en moet zich uit het project terugtrekken, gelouterd en veel menselijker.
Boek bekijken

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.