Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Appelboom1946.


 

Praamsma, Jan Marten (red.) - Klassikaal geloven. Verhalen uit de wondere wereld van het godsdienstonderwijs

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Praamsma, Jan Marten (red.) - Klassikaal geloven. Verhalen uit de wondere wereld van het godsdienstonderwijs
Schrijver: Praamsma, Jan Marten (red.)
Titel: Klassikaal geloven. Verhalen uit de wondere wereld van het godsdienstonderwijs
ISBN:
Uitgever: KOK
Bijzonderheid: zie de foto's - christelijk -verzenden 3,64
Prijs: € 3,99
Meer info Hoe draag je een levensovertuiging over op jonge mensen? En kan dat wel in deze tijd van individualisme en autonomie? Rondom deze vragen cirkelen de bijdragen in de bundel Klassikaal geloven. Verhalen uit de wondere wereld van het godsdienstonderwijs.

Het boek is het resultaat van onderzoek van het lectoraat van de Academie Theologie van de Christelijke Hogeschool Ede. Dit lectoraat onderzoekt de aanwezigheid van het christendom in een postchristelijke samenleving. De bundel is bedoeld voor de geïnteresseerde lezer en geeft een dwarsdoorsnee van de huidige praktijk van het godsdienstonderwijs in Nederland. Veel vakdocenten beschrijven de praktijk van het lesgeven. Ook het reformatorisch onderwijs (Driestar College en Calvijn College) is in het onderzoek betrokken.
”Klassikaal geloven” is een zinvolle bundel. Als wij het godsdienstonderwijs (en breder het reformatorische onderwijs) willen behouden, zullen we een goed antwoord moeten kunnen geven op de vraag waarom we godsdienst geven op onze scholen en wat we met dat vak willen bereiken bij de leerlingen. We zullen moeten laten zien wat de meerwaarde is van het reformatorisch onderwijs ten opzichte van andere scholen. Discussie hierover, naar aanleiding van dit boek, kan daarbij helpen.
Boek bekijken

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.