Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Appelboom1946.


 

Wageningen, Gerda van - Hart voor anker. Romans. Rederskronieken 1. Dubbelroman: Met de wind in de zeilen - Als het tij keert.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wageningen, Gerda van - Hart voor anker. Romans. Rederskronieken 1. Dubbelroman: Met de wind in de zeilen - Als het tij keert.
Schrijver: Wageningen, Gerda van
Titel: Hart voor anker. Romans. Rederskronieken 1. Dubbelroman: Met de wind in de zeilen - Als het tij keert.
ISBN:
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheid: zie de foto's - harde kaft - verzenden 4,99
Prijs: € 3,99
Meer info Met de wind in de zeilen
Door armoede gedreven, trekken Bartel Linders en zijn zuster Annemarie in 1867 van het platteland naar het grote Rotterdam in de hoop op een beter leven. Berooid, hongerig en angstig arriveren ze in de tot bloei komende havenstad om te ondervinden welke ongehoorde mogelijkheden en moeilijkheden het leven daar te bieden heeft. Hun leven verandert drastisch als Annemarie een huwelijk aangaat met de reder Adriaan Buijtendijk, een weduwnaar met vijf kinderen.
============================================================

Als het tij keert
De rederij van Bartel Linders is uitgegroeid tot een respectabel bedrijf. Aan het eind van de jaren tachtig van de negentiende eeuw bevaren zijn stoomschepen alle wereldzeeën. Maar zorgen heeft hij ook. Zijn zwager Adriaan is een liederlijk man die de rederij aan de rand van de afgrond brengt, zijn vrouw lijdt hevig onder haar kinderloosheid en Constance Buijtendijk verliest haar hart aan een kunstschilder. Maar het tij keert. Soms neemt het leven onverwacht een positieve wending. Een dreigend bankroet wordt afgewend en Agatha Linders verrast haar hele familie. Constance trekt zich van niemand iets aan en zoekt haar eigen weg naar het geluk.
Boek bekijken

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.