Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Appelboom1946.


 

McGee, Robert S. - Waardevol zijn...de wens van ieder mens

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: McGee, Robert S. - Waardevol zijn...de wens van ieder mens
Schrijver: McGee, Robert S.
Titel: Waardevol zijn...de wens van ieder mens
ISBN:
Uitgever: Gideon
Bijzonderheid: zie de foto's - christelijk - verzenden 4,15
Prijs: € 3,99
Meer info Vrees voor afwijzing
Iedereen wil iemand zijn. Niemand kan zonder waardering. De vrees voor afwijzing kan zo groot zijn, dat je er alles voor over hebt om de goedkeuring van anderen te verkrijgen. De jacht naar succes en aanzien is voor een groot deel hieruit te verklaren. Op deze weg worden mensen vaak zwaar teleurgesteld. Ze zullen zich nooit volkomen aanvaard weten.

Gezonde eigenwaarde
Hoe anders is het als je je door God aanvaard weet, op grond van het offer van Jezus Christus. Niet dat je dan ongevoelig bent voor wat anderen over je denken, maar je kent een waarheid die daarboven uitgaat. Je vindt je identiteit in wat God over je zegt. Dit boek van Robert McGee helpt je op weg. Het is van grote therapeutische waarde voor allen die verlangen naar volkomen aanvaarding en een realistische eigenwaarde.

Robert McGee
Robert McGee is de stichter van Rapha, een in Amerika breed erkende organisatie op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Hij is president van Search Resources en president van de National Christian Counseling Association (NCCA). Hij woont in Colorado Springs (USA).
Boek bekijken

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.