Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Parsons, Paul - Einstein in 3 minuten - Zijn leven, theorieën en invloed op de natuurwetenschap

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Parsons, Paul - Einstein in 3 minuten - Zijn leven, theorieën en invloed op de natuurwetenschap
Schrijver: Parsons, Paul
Titel: Einstein in 3 minuten - Zijn leven, theorieën en invloed op de natuurwetenschap
ISBN:
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: harde kaft, prima staat, als nieuw, 160p., rijk geillustreerd met foto's
Prijs: € 7,95
€ 3,65
Meer info Albert Einstein was een uitzonderlijk wetenschappelijk genie. Zijn ruimte-tijdtheorieën legden het fundament van de moderne natuurkunde. Einstein was niet alleen een briljante natuurkundige, maar ook een strijder voor de mensenrechten, een politiek activist en het beelden archetype van de verstrooide geleerde professor. Einstein in 3 minuten is een inleiding over het grote genie van de tijd. In deze behapbare biografie is Einsteins leven in stukken van 3 minuten verdeeld.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. U vindt hier voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Op afspraak kunnen de boeken in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van € 20 of meer kan ik het boek in Den Haag thuis bezorgen.
Retourneren is na overleg mogelijk door het boek, in dezelfde staat, terug te sturen op eigen kosten. U krijgt dan de aanschafprijs terug min € 2,50 administratiekosten.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar dan even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.