Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Meijel, S. van - Yoga - het spel van beweging en verstilling

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meijel, S. van - Yoga - het spel van beweging en verstilling
Schrijver: Meijel, S. van
Titel: Yoga - het spel van beweging en verstilling
ISBN: 9789021540511
Uitgever: Servire
Bijzonderheid: 2000, paperback, 143p, goede staat, lichte verkleuring achterkant
Prijs: € 8,95
€ 3,85
Meer info Achterflap: In heldere taal en met eenvoudige oefeningen biedt dit boek een vorm van yoga die aansluit bij onze manier van leven. Yoga is dé manier om in harmonie met jezelf en je lichaam te leven. Deze vorm van yoga is praktisch, ontspannend, makkelijk te beoefenen, en bevordert de eenwording van lichaam en geest. Daarbij wordt ook voelbaar dat het lichaam onderdeel is van een groter, kosmisch geheel. Beweging en verstilling zijn in dit 'spel' in voortdurende wisselwerking. De oefeningen in Yoga: het spel van beweging en verstilling worden verduidelijkt door meer dan 250 kleine illustraties.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. U vindt hier voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer. Alle boeken zijn tweedehands.
De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Op afspraak kunnen de boeken in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van € 20 of meer kan ik het boek in Den Haag thuis bezorgen.
Retourneren is na overleg mogelijk door het boek binnen een week, in dezelfde staat, terug te sturen op eigen kosten. U krijgt dan de aanschafprijs terug min € 2,50 administratiekosten per boek.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar dan even.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.