Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Oldenberger, Eleonore - De tarot als sleutel tot inzicht deel IV - De geestelijke en lichamelijke gezondheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oldenberger, Eleonore - De tarot als sleutel tot inzicht deel IV - De geestelijke en lichamelijke gezondheid
Schrijver: Oldenberger, Eleonore
Titel: De tarot als sleutel tot inzicht deel IV - De geestelijke en lichamelijke gezondheid
ISBN: 9789020200874
Uitgever: Uitgeverij Ankh-Hermes
Bijzonderheid: 1996, paperback, Ankertjesserie 220, 93p. in prima staat!
Prijs: € 5,95
€ 3,65
Meer info Tekst achterkant: De tarot verschaft ons een heel bruikbare methode om iets over onze gezondheid te weten te komen. Wie zich verder verdiept in de betekenissen van de kaarten van de grote arcana zal al snel tot de conclusie komen dat deze ook in relatie staan tot delen van het menselijk lichaam, ziektepatronen en specifieke toestanden van de psyche. Lichamelijke ongemakken en aandoeningen zijn een vorm van een veel grotere disharmonie in onszelf. Inmiddels is algemeen bekend dat zo'n tachtig procent van alle kwalen van psychosomatische aard is. Helder inzicht in ons psychisch functioneren is dus een belangrijke voorwaarde voor genezing. Aan de hand van het lezen van de gelegde kaarten kunnen we eventuele aandoeningen vaststellen en tegelijkertijd iets te weten komen over de psychische achtergronden en over de manier waarop we ermee om kunnen gaan. Het totale kaartenbeeld van de gelegde figuur geeft een patroon weer waarin ziekte zich manifesteert. Door dit patroon te bestuderen kunnen we meer inzicht krijgen in onze aandoeningen, eventuele verdere problemen voorkomen en het genezingsproces op een positieve manier beïnvloeden.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. U vindt hier voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer. Alle boeken zijn tweedehands.
Als u twee of meer boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Op afspraak kunnen de boeken in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van € 20 of meer kan ik het boek in Den Haag thuis bezorgen.
Retourneren is na overleg mogelijk door het boek binnen een week, in dezelfde staat, terug te sturen op eigen kosten. U krijgt dan de aanschafprijs terug min € 2,50 administratiekosten per boek.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar dan even.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.