Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Aav, Marianne - Challenging the chateleine!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aav, Marianne - Challenging the chateleine!
Schrijver: Aav, Marianne
Titel: Challenging the chateleine!
ISBN:
Uitgever: Designmuseo - 2006- Helsinki, Finland
Bijzonderheid: paperback met flappen, in prima staat, 199p.Catalogus van tentoonstelling van sieraden die zijn ontworpen door internationaal bekende artiesten in de traditie van de chatelaine.
Prijs: € 18,50
€ 3,65
Meer info Een chatelaine is een aan de taille opgehangen ornament met aanhangsels.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. U vindt hier voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer. Alle boeken zijn tweedehands.
Als u twee of meer boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Op afspraak kunnen de boeken in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van € 20 of meer kan ik het boek in Den Haag thuis bezorgen.
Retourneren is na overleg mogelijk door het boek binnen een week, in dezelfde staat, terug te sturen op eigen kosten. U krijgt dan de aanschafprijs terug min € 2,50 administratiekosten per boek.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar dan even.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.