Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Archipelboek.


 

R. Meischke, H.J. Zantkuijl, W. Raue en P.T.E.E. Rosenberg. - Huizen in Nederland, Architectuurhistorische verkenningen aan de hand van het bezit van de Vereniging Hendrick de Keyser, deel 1 t/m 4.(Amsterdam,Zeeland en Zuid-Holland,Friesland en Noord-Holland,Utrecht,Noord-Brabant en de oostelijke provincies.)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: R. Meischke, H.J. Zantkuijl, W. Raue en P.T.E.E. Rosenberg. - Huizen in Nederland, Architectuurhistorische verkenningen aan de hand van het bezit van de Vereniging Hendrick de Keyser, deel 1 t/m 4.(Amsterdam,Zeeland en Zuid-Holland,Friesland en Noord-Holland,Utrecht,Noord-Brabant en de oostelijke provincies.)
Schrijver: R. Meischke, H.J. Zantkuijl, W. Raue en P.T.E.E. Rosenberg.
Titel: Huizen in Nederland, Architectuurhistorische verkenningen aan de hand van het bezit van de Vereniging Hendrick de Keyser, deel 1 t/m 4.(Amsterdam,Zeeland en Zuid-Holland,Friesland en Noord-Holland,Utrecht,Noord-Brabant en de oostelijke provincies.)
ISBN:
Uitgever: Waanders.1993,1995,1997 en 2000.
Bijzonderheid: Slappe omslagen.Honderden foto's in zwart/wit.20,5 x 28 x 12 cm (de 4 delen samen).Conditie; zo goed als nieuw.
Prijs: € 120,00
Boek bekijken

Archipelboek uit Den Haag

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.