Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ArchiveLabel Books.


 

Hamel, Hendrik - Verhaal van het vergaan van het Jacht "De Sperwer": en van het Wedervaren der Schipbreukelingen op het Eiland Quelpaert en het vastelant van Korea (1653-1666) met eene beschrijving van dat rijk. Repr. after the orig. Rotterdam 1668.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hamel, Hendrik - Verhaal van het vergaan van het Jacht "De Sperwer": en van het Wedervaren der Schipbreukelingen op het Eiland Quelpaert en het vastelant van Korea (1653-1666) met eene beschrijving van dat rijk. Repr. after the orig. Rotterdam 1668.
Schrijver: Hamel, Hendrik
Titel: Verhaal van het vergaan van het Jacht "De Sperwer": en van het Wedervaren der Schipbreukelingen op het Eiland Quelpaert en het vastelant van Korea (1653-1666) met eene beschrijving van dat rijk. Repr. after the orig. Rotterdam 1668.
ISBN:
Uitgever: 's-Gravenhage, Martinus Nijhoff, 1920
Bijzonderheid: Vol blauw linnen band, goud op bovensnede, 165 pp., met 1 uitvouwbare kaart van Korea (Formosa) en 11 afb., onafgesneden. Zeer goede conditie
Prijs: € 150,00
€ 6,95
Meer info Werken uitgegeven door de Linschoten-Vereeniging, XVIII, uitgegeven door B. Hoetink. Naar het origineel, Rotterdam 1668. "This reprint edition is of great rarity as only a small number of copies has been published. The orig. edn. is almost impossible to locate nowadays."
Boek bekijken

ArchiveLabel Books uit Breda

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.