Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Geryl, P. Ratinckx, G. - De Orion-profetie / voorspellingen van de Maya s en Oude Egyptenaren voor het jaar 2012

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Geryl, P.  Ratinckx, G. - De Orion-profetie / voorspellingen van de Maya s en Oude Egyptenaren voor het jaar 2012
Schrijver: Geryl, P. Ratinckx, G.
Titel: De Orion-profetie / voorspellingen van de Maya s en Oude Egyptenaren voor het jaar 2012
ISBN: 9789060109533
Uitgever: Strengholt s Boeken
Bijzonderheid: 2000, Ingebonden, 171 pp, zeer goed
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info “Onvoorstelbare aardbevingen en gigantische vloedgolven zullen onze beschaving volledig vernietigen. Bijna de gehele wereldbevolking zal in deze apocalyptische gebeurtenissen omkomen.” Deze voorspellingen zijn afkomstig van de Maya's en de Oude Egyptena-ren. Beide volkeren zijn regelrechte afstammelingen van de legendarische Atlantiërs, die een ongekend grote kennis van astronomie hadden. Zo voorspelden zij de zondvloed die hun ondergang zou betekenen. Exact op tijd zetten zij een exodus in naar Egypte en Zuid-Amerika en bouwden daar een nieuwe cultuur op. Het zijn deze Maya's en Oude Egyptenaren die voor ons een boodschap achterlieten, waarin zij waarschuwen voor een allesvernietigende wereldcatastrofe in het jaar 2012. Want op 27 juli 9792 voor Christus, de dag dat Atlantis onder water zonk, namen Orion, Venus en enkele andere sterren en planeten bepaalde 'codeposities' in. In het jaar 2012 zullen dezelfde sterren en planeten op identieke posities staan!
De auteurs, beiden archeo-astronomen, beschrijven in De Orion-profetie hoe zij de waarschuwing voor een allesvernietigende wereldcatastrofe ontdekten en wisten te ontcijferen.
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.