Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Lorenzo, L. - Het kleine edelstenen lexicon / de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lorenzo, L. - Het kleine edelstenen lexicon / de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing
Schrijver: Lorenzo, L.
Titel: Het kleine edelstenen lexicon / de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing
ISBN: 9789063783136
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Bijzonderheid: 1995, Paperback, 137 pp
Prijs: € 7,00
€ 3,85
Meer info Na decennia van niets ontziende technische vooruitgang en de ten dele catastrofale gevolgen daarvan, vindt een herbezinning plaats op oude, natuurlijke waarden. In het bijzonder op het terrein van gezondheid en genezing zien wij een herwaardering van de kennis en methoden van onze voorouders, onverschillig of deze uit het verre oosten, de Indiaanse beschaving of uit de antieke wereld stammen. Zo is de edelsteentherapie - naast de natuurgeneeswijze, de aroma- en bloesemtherapie - één van de meest populaire geneeswijzen. Edelstenen zijn meer dan sieraden, want zij bevatten in tastbare vorm een grote energieconcentratie, die wij, indien we ons openstellen voor de daarin schuilende kracht en zijn heilzame eigenschappen, uitstekend kunnen gebruiken ter verbetering van ons geestelijk en lichamelijk welzijn. In Het kleine Edelstenen Lexicon bespreekt Laura Lorenzo niet alleen de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing, waaronder de bereiding van edelsteenelixer, edelsteenbaden en -zalven, maar ook de verbanden tussen edelstenen, chakra's, kleuren en mineralen. Het is vooral deze combinatie die ons de positieve betekenis van de geneeskrachtige effecten van edelstenen voor ons welbevinden laat begrijpen en beleven.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Een beknopte inleiding in de geschiedenis en het ontstaan van edelstenen en mineralen, gevolgd door een uitleg over hun verbinding met de 7 hoofdchakra's en de betekenis van de kleuren. Op eenvoudige wijze krijgt de lezer inzicht in de eigenschappen en bestanddelen van de mineralen en hoe deze te zuiveren na therapeutisch gebruik. Van een 50-tal veel gebruikte edelstenen wordt een beschrijving gegeven van hun geschiedenis, eigenschappen en geneeskrachtige werking. Als bijlage zijn deze stenen te zien op 4 paginagrote kleurenfoto's. Aanvullend een korte uitleg over de bereiding van elixers, omslagen en baden en een therapeutisch register van veel voorkomende ziekten en kwalen. Geschikt voor leken en mensen die edelstenen therapeutisch willen gaan gebruiken. Eenvoudig en overzichtelijk met kleine druk. Kleurige omslag met amethyst, geel en witte belettering.
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.