Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Jansen, Eva Rudy - Het Boeddha boek / Boeddha's, godheden en rituele symbolen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jansen, Eva Rudy - Het Boeddha boek / Boeddha's, godheden en rituele symbolen
Schrijver: Jansen, Eva Rudy
Titel: Het Boeddha boek / Boeddha's, godheden en rituele symbolen
ISBN: 9789080059412
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheid: 1995
Prijs: € 5,00
€ 3,85
Meer info De beeldentaal van het Boeddhisme, speciaal het Mahayana- en Tantrayanaboeddhisme, is rijk aan symboliek. In landen als Nepal en Tibet is speciaal voor religieuze doeleinden een schat aan kunstwerken geproduceerd, waarvan de schoonheid steeds meer ook tot onze westerse landen doordringt. Bij diegenen, die in meer dan alleen oppervlakkige schoonheid geïnteresseerd zijn, roepen de beelden en voorwerpen allerlei vragen op naar de betekenis van de diverse figuren, hun houdingen, de attributen en symbolen.
Dit boek biedt de mogelijkheid tot een eerste nadere kennismaking. In een zo kort bestek is werkelijke volledigheid natuurlijk uitgesloten. Binnen deze beperking geeft 'Het Boeddha-boek' niettemin, na een beknopte inleiding over het Boeddhisme zelf, een ruim overzicht van de meest voorkomende figuren en symbolen. Ieder afzonderlijk item is duidelijk afgebeeld en voorzien van een korte uitleg van de betekenis. Het alfabetische register maakt opzoeken extra gemakkelijk.
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.