Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ArnhemZoekboek.


 

GOLDSTONE, Nancy - De DOCHTERS van de WINTERKONINGIN == Vier prinsessen in ballingschap { bij Oom MAURITS van Oranje }=

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: GOLDSTONE, Nancy
Titel: De DOCHTERS van de WINTERKONINGIN == Vier prinsessen in ballingschap { bij Oom MAURITS van Oranje }=
ISBN: 9789401917612
Uitgever: Omniboek, Utrecht
Bijzonderheid: 2021, 384pp, paperback 384 pag 25 s 23 x 2,8 cm Met zw/w afb. Ongebruikt / NIEUWstaat
Prijs: € 19,90
Meer info De dochters van de Winterkoningin van Nancy Goldstone is een prachtig geschiedenisverhaal met een lichte ondertoon over vier prinsessen in ballingschap in Den Haag.
Het sprookjeshuwelijk tussen Elizabeth, de kleindochter van de Schotse koningin Mary Stuart en Frederik van de Palts, de koning van Bohemen, loopt uit op een nachtmerrie als zij na één jaar al verdreven worden. Het kinderrijke gezin gaat in ballingschap in Den Haag bij oom Maurits van Oranje-Nassau, in 2021 precies 400 jaar geleden. De dertien kinderen worden in Leiden opgevoed in de kunsten en wetenschappen.
In De dochters van de Winterkoningin vertelt Nancy Goldstone op levendige wijze het opzienbarende verhaal van vier van DOCHTERS : Elisabeth, Louise, Henriette en alleen SOPHIA maakt de dromen van haar ouders waar en zorgt dat haar zoon Koning van Engeland wordt.
Boek bekijken

ArnhemZoekboek uit Arnhem

particulier
ARNHEM ZOEKBOEK is 24 UUR per dag OPEN en wil SNELLE AFHANDELINGEN van de bestellingen = EN: U kunt ook komen ophalen [in Arnhem bij ZOO-NOM / Bel dan even 026 4456528 // Opsturen via TNT [en vanaf E 50,- halve en v.a. E 100,- GEEN verzend -kosten ] Alleen levering binnen E.U.]
GEEF ook ZOEK opdrachten!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.