Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Artistiek Bureau.


 

(Jan Jordens) - Zo schrijven we dat. Richtsnoer voor de spelling in uitgaven van N.V. De Arbeiderspers. Samengesteld ten dienste van correctoren, correspondenten, redacteuren, stenotypisten, typografen en verslaggevers.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (Jan Jordens) - Zo schrijven we dat. Richtsnoer voor de spelling in uitgaven van N.V. De Arbeiderspers. Samengesteld ten dienste van correctoren, correspondenten, redacteuren, stenotypisten, typografen en verslaggevers.
Schrijver: (Jan Jordens)
Titel: Zo schrijven we dat. Richtsnoer voor de spelling in uitgaven van N.V. De Arbeiderspers. Samengesteld ten dienste van correctoren, correspondenten, redacteuren, stenotypisten, typografen en verslaggevers.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam: De Arbeiderspers, 1953.
Bijzonderheid: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 30,00
Meer info 153 x 100 mm. Ingenaaid. 76 p. Tweede druk. Rug gevlekt en verbruind. Aantekening in inkt op achterzijde omslag.
Handtekening van Jan Jordens in zwarte inkt op de voorzijde van het omslag: ‘JOR | ‘53’.
Jan Gerrit Jordens (1883-1962) was een vernieuwend schilder, als zodanig lid van De Ploeg en De Onafhankelijken. Hij was ook tekenleraar op de HBS in Groningen. H.N. Werkman gaf drie bundels met linosneden van Jordens’ leerlingen uit.
Boek bekijken

Artistiek Bureau uit Groningen

zakelijk

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.